"VISUAL TASTE"

Taste is King! Smaken är den viktigaste egenskapen för framgångsrika råvaror men utseendet och presentationen är en avgörande faktor när vi väljer och gillar en produkt eller maträtt

food scout logo vit bakgrund
Metodik

Metodiken är utvecklad baserat på devisen: ”Stora smaker från stolta producenter, stora eller små”.

- att aktivt och systematiskt leta efter producenter med unika råvaror och produkter av högsta kvalitet. Gärna innovativa smaker, koncept och förpackningar.

- att fokusera på regional identitet genom smaker och produktnamn.

löjrom på is med gaffel
kungens förrätt med löjrom
MADE FROM SCRATCH

- att lösa logistiken genom samarbete med partner med effektiv distribution och nära kontakt med kockar och konditorer.

- att skapa affärer som utvecklar producenterna och menyerna på restaurang.

- att genom samarbete med kockar och konditorer sätta råvaror och produkter i smakliga sammanhang.
- att skapa efterfrågan genom smakliga referenser och synlighet i viktiga gastronomiska sammanhang.

Hur sätter jag råvarorna i ett smakligt sammanhang?